Studio Kom Maar Op!

Sportclubs gaan inzamelen voor Prinses Beatrix Spierfonds

WOENSDAG 28 SEPTEMBER 14:00 - 15:00 UUR EERSTE UITZENDING VANUIT POPUPTV STUDIO BROERSVELD 31!

PBF logodescriptor RGB 300dpi groot

De sportverenigingen vv Kethel Spaland, Ventura en Ballet- en Dansstudio Schiedam Vlaardingen grijpen de opening van het Sportpark Willem-Alexander op 8 oktober 2016 aan om geld in te zamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle donaties zijn welkom in de mobiele Studio ‘Kom Maar op!’ in het nieuwe sportcomplex aan de Zoomweg 2. Let op: de eerste uitzending op woensdag 28 september komt vanuit PopUpTv Studio Broersveld.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

“Voor bewegen, sporten en dansen gebruik je je spieren. Daarom hebben we gezamenlijk besloten de opening te koppelen aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Wij hopen dat heel Schiedam helpt een mooi bedrag bijeen te brengen zodat we dit kunnen overhandigen tijdens de opening”, luidt de oproep van Nadine Kooke, woordvoerder van de drie sportclubs die het nieuwe sportpark op 8 oktober in gebruik gaan nemen.

In samenwerking met PopUpTv wordt een mobiele studio ingericht op het Sportpark Willem-Alexander. Op vier momenten kunnen Schiedammers langskomen om hun donatie te brengen. Tijdens live-uitzendingen van PopUpTv kunnen zij aangeven op welke manier de donatie tot stand is gekomen en waarom zij deelnemen aan de actie. Basisschool De Klinker heeft bijvoorbeeld al aangegeven dat de school € 500,- van het bedrag, dat is opgehaald met een sponsorloop, te doneren aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Vanuit de sportverenigingen wordt de komende weken breed de aandacht gevestigd op Studio ‘Kom Maar Op!’. De drie sportverenigingen starten ook binnen de eigen club een inzamelingsactie, waarvan het eindbedrag op 8 oktober bekend wordt gemaakt.

Op de website van het fonds hebben de clubs een eigen actiepagina waarop een teller aangeeft welk bedrag al is binnengehaald: https://www.spieractie.nl/project/schiedam-in-beweging-tegen-spierziekten.

normal 8a5955e3bb2f8dae444c588e527006a565db249eNamens het Prinses Beatrix Spierfonds stelt woordvoerder Chantal Luijendijk dat zij ‘ontzettend blij’ is met deze inzamelingsactie. “Dit is zo’n mooi initiatief in Schiedam. Samen staan we sterker om spierziekten de wereld uit te krijgen.” Wie geen donatie kan doen bij Studio ‘Kom Maar Op!’ maar wel geld wil storten kan dit doen op bankrekeningnummer NL82.INGB.0000.0009.69 ten name van Prinses Beatrix Spierfonds onder vermelding van Sportpark Schiedam.
Of sms KRACHT naar 4333. Je doneert dan € 3,- per sms.

Iedereen is welkom in de Studio ‘Kom Maar op!’ op woensdagmiddagen 28 september en 5 oktober van 14.00 tot 15.00 uur en op zaterdagen 1 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. En natuurlijk op de openingsdag zaterdag 8 oktober van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Studio Kom Maar Op!

Adverteren op PopUpTv

Lift mee op het succes van PopUpTv en adverteer ook op dit medium van nu en de toekomst.
Vanaf € 20,- staat uw banner al op deze goed bekeken site!

PopUpTv staat open voor uw idee. Wij produceren commercials, live-uitzendingen, reportages en serie programma's voor instellingen en bedrijven..

Heeft u al een commercial, dan zenden wij deze graag voor u uit.

Uw bijdrage maakt het voor ons mogelijk om mooie en boeiende programma's te blijven maken.

Meer info