Verkiezing ‘Inwoner van het jaar 2015’

Alle inwoners van de steden Schiedam, Vlaardingen en Maassluis kunnen meedingen naar de titel van de verkiezing ‘Inwoner van het jaar 2015’! De verkiezing is voor mensen die iets betekenen voor hun stad. Dit kan bijvoorbeeld iemand zijn die van alles organiseert, altijd klaarstaat voor de straat, opkomt voor minderheden of dieren, kortom: iemand die zich inzet voor de samenleving.

De kandidaat die meedoet aan de verkiezing ‘Inwoner van het jaar 2015’:

  • betekent iets voor de eigen gemeente of eigen inwoners;
  • steekt de handen uit de mouwen;
  • verricht het werk in zijn/haar vrije tijd;
  • doet het werk belangeloos en krijgt hiervoor niet betaald.

Met onderstaand formulier kunt u iemand anders voordragen voor de verkiezing.
Weet u iemand die hiervoor in aanmerking komt? U kunt uw kandidaat inschrijven tot en met vrijdag 12 december 2015. Inschrijven kan alleen via de website van PopUpTv.

Met de inschrijving wordt (met toestemming van de voorgedragen kandidaat) alleen de naam van de kandidaat en de bijbehorende motivatie van de nominatie op de website van PopUpTv vermeld.

Procedure:

Uit alle inzendingen nomineert een onafhankelijke jury uit iedere stad (Schiedam, Vlaardingen, Maasluis) één inwoner. Alle volgers/kijkers/lezers van PopUpTv kunnen op één van de drie genomineerden stemmen. Stemmen geschiedt alleen via de website van PopUpTv. De prijs wordt medio december uitgereikt aan de winnaar tijdens Winterland Schiedam via een live uitzending.


 

Deelname Reglement

Adverteren op PopUpTv

Lift mee op het succes van PopUpTv en adverteer ook op dit medium van nu en de toekomst.
Vanaf € 20,- staat uw banner al op deze goed bekeken site!

PopUpTv staat open voor uw idee. Wij produceren commercials, live-uitzendingen, reportages en serie programma's voor instellingen en bedrijven..

Heeft u al een commercial, dan zenden wij deze graag voor u uit.

Uw bijdrage maakt het voor ons mogelijk om mooie en boeiende programma's te blijven maken.

Meer info