Ik hou van Schiedam

Doe mee met het spel Ik hou van Schiedam

Ik hou van Schiedam logo v2

Als jij Schiedam kan ruiken, proeven, voelen, horen, zien en weten, test dan je zintuigen in het spelprogramma Ik hou van Schiedam!

We gaan het spel live op Tv spelen tijdens het drie jarig bestaan van PopUpTv op zaterdag 3 september 2016 tussen 14:00 en 15:00 uur!

Schiedam kom je over de hele wereld tegen. En dan hebben we het alleen over de vermaarde kelderflessen met Jenever, ook andere in Schiedam gemaakte producten reizen overal naar toe. Ook in boeken, bioscoopfilms, muziek en op foto’s en schilderijen wordt de stad genoemd of afgebeeld. En wat dacht je van de Schiedamse sporters die over de hele wereld topprestaties leveren?
Herken jij ze? Wat weet jij van de geschiedenis van de stad? Toon je parate kennis bij PopUpTv.

We gaan er een vrolijk spel van maken op zaterdag 3 september. Iedereen mag meedoen! Er spelen steeds twee teams van twee personen tegen elkaar. Je mag je dus meteen als team opgeven.
We hebben een aantal leuke prijzen om weg te geven aan de winnaars.

De prijzen worden beschikbaar gesteld en de vragen worden samengesteld met de welwillende medewerking van onder andere Jeneverie 't Spul, Schiedams Boekhuis, Filmhuis Schiedam en S'dam (Stichting Promotie Schiedam).

Geef je nu op door ons een mail te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld daarin je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. :

Het PopUpTv Ik hou van Schiedam spel
Zaterdag 3 september 2016

Broersveld 31 Schiedam