vrijdag, 02 oktober 2015 15:12

10 oktober Nacht van de Geschiedenis

10 oktober is de Nacht van de Geschiedenis! De historische binnenstad van Schiedam vormt op zaterdag 10 oktober 2015 weer het decor voor de Nacht van de Geschiedenis. Het thema voor oktober 2015 is: Tussen Droom & Daad

Dromen doen we allemaal, maar wanneer worden dromen werkelijkheid? Wat waren de dromen van vroeger die de wereld van nu hebben geschapen? Wat zit er tussen dromen en doen? Maar ook, hoe kunnen (boze) dromen tot afschuwelijke daden leiden?
Het thema gaat over hoop, geloof, idealisme, angst, liefde, vrijheid en wilskracht. ? Een werelds thema met een Schiedams tintje.

Kickoff

Voorafgaand aan de NvdG is er een Kickoff bij Stichting Promotie Schiedam aan de Buitenhavenweg 9. Het team van Stichting Promotie Schiedam nodigt je van harte uit bij de officiële kickoff van de Nacht van de Geschiedenis. Tijdens de kickoff gaat wethouder Marcel Houtkamp letterlijk en figuurlijk geschiedenis schrijven.

Programma kickoff:
13:30 uur Inloop
14:00 uur Start presentatie door Dromenlab®
15:10 uur Presentatie plannen Binnenstadsentree door Team Schiedam
15:30 uur Wethouder Houtkamp gaat letterlijk en figuurlijk geschiedenis schrijven
15:40 uur Borrel
16.00/16:30 Einde programma

 

 

VIDEO: promo NACHT VAN DE GESCHIEDENIS 2015De historische binnenstad van Schiedam vormt op zaterdag 10 oktober 2015 weer het decor voor de Nacht van de Geschiedenis.Het thema voor oktober 2015 is:Tussen Droom & DaadDromen doen we allemaal, maar wanneer worden dromen werkelijkheid? Wat waren de dromen van vroeger die de wereld van nu hebben geschapen? Wat zit er tussen dromen en doen? Maar ook, hoe kunnen (boze) dromen tot afschuwelijke daden leiden?Het thema gaat over hoop, geloof, idealisme, angst, liefde, vrijheid en wilskracht. ? Een werelds thema met een Schiedams tintje.

Posted by Pop Up Tv on donderdag 10 september 2015
10 oktober Nacht van de Geschiedenis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws