maandag, 22 augustus 2016 13:06

10 oktober Schiedamse Dag van de Duurzaamheid

Schiedam - Op 10-10 laten gemeente, GroenLinks en de lokale energiecoöperatie zien dat Schiedam duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Schiedam heet die dag iedereen welkom om aan te haken bij duurzame initiatieven door inwoners, bedrijven, scholen, sportclubs, enzovoorts.

10 oktober 2016 is het zover: de 8e landelijke Dag van de Duurzaamheid. In heel Nederland vinden duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Samen laten we zien dat duurzaamheid hoognodig, inspirerend en winstgevend is. Ook Schiedam heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan!

Schiedam heet iedereen welkom om aan te haken bij duurzame initiatieven door inwoners, bedrijven, scholen, sportclubs, enzovoorts. De organisatie wordt verzorgd door het Schiedams Energie Collectief, GroenLinks en de gemeente Schiedam.

Volg workshops, luister naar inspirerende sprekers en stem mee in de verkiezing Duurzame Stadinitiatieven!

Waar? Schiedam (locatie wordt later bekend gemaakt)
Wanneer? 10 oktober 2016
Hoe laat? van 15.30 – 20.00 uur (inloop vanaf 15 u)

Het volledige programma vindt u eind september op de website Schiedam Duurzaam. De volgende workshops zijn reeds ingeboekt:
• Circulaire Economie, ook iets voor uw bedrijf?
• Haal energie uit uw woning of VVE!
• Verduurzaam uw school!

Meld u nu alvast aan bij Silvia Tax via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

10 oktober Schiedamse Dag van de Duurzaamheid

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws