donderdag, 23 juli 2015 07:26

12e Klassiek Open Podium in Schiedam

Het twaalfde Klassiek Open Podium van Opera aan de Schie vindt plaats op zondagmiddag 26 juli 2015 van 13.30-16.30 en wordt gehouden in de Grote Kerk, Lange Kerkstraat, Schiedam.

Iedere zanger of instrumentalist krijgt 10 minuten tot zijn/haar beschikking. In de praktijk betekent dat meestal één lang stuk of twee kortere.
Voor de begeleiding is een pianist aanwezig (Jean-Baptiste Milon) waarmee kort voor aanvang tempi kunnen worden doorgesproken.
We richten ons vooral tot gevorderde amateurs en professioneel geschoolde musici. Zoals de naam al zegt gaat het om klassieke muziek. Het Klassiek Open Podium is een goede gelegenheid om zich voor te bereiden voor bijvoorbeeld een auditie of voor een optreden.
Om het klassiek open podium mogelijk te maken, wordt aan de actieve deelnemers een bijdrage in de kosten gevraagd van 10 euro; toehoorders vrij entree.
Opgeven voor actieve deelname: mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bericht via facebook: https://www.facebook.com/groteofsintjanskerkschiedam?fref=nf

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws