maandag, 17 augustus 2015 23:40

13e Klassiek Open Podium in de Grote Kerk

Liefhebbers van opera, operette of zang kunnen op zondag 23 augustus hun hart ophalen in Schiedam bij het dertiende Klassiek Open Podium. Klassiek talent presenteert zich tussen 13.30 en 17.00 uur in de Grote Kerk, Lange Kerkstraat 37. De entree is gratis. Voor (semi-) professionele zangers en instrumentalisten is het Open Podium een goede gelegenheid zich voor te bereiden op bijvoorbeeld een auditie of optreden. Voor de toeschouwers is het meestal genieten!

Het is de dertiende editie van het Klassiek Open Podium dat de Stichting Opera aan de Schie organiseert. Zangers en instrumentalisten krijgen in Schiedam de mogelijkheid zich te presenteren aan het aanwezige publiek. Zangers worden begeleid door de vaste begeleider op piano, Jean-Baptiste Milon. Bij de vorige edities bleek het niveau erg hoog. Er zijn slechts enkele steden in Nederland waar een dergelijk open podium wordt georganiseerd. De Stichting Opera aan de Schie voorziet met het Klassiek Open Podium duidelijk in een behoefte.

Elke keer weer komen solisten vanuit het hele land naar Schiedam. Het initiatief wordt duidelijk op prijs gesteld. Sommige deelnemers vormen onderling gelegenheidsduo's zodat zij tijdens het open podium duetten kunnen uitvoeren.

Omdat musici niet graag optreden voor lege stoelen zijn alle belangstellenden zijn aanstaande zondag van harte welkom. De entree is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website www.opera-aandeschie.nl

13e Klassiek Open Podium in de Grote Kerk

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws