zaterdag, 08 augustus 2015 16:26

13e Oporto Open Beachvolleybaltoernooi

Op zaterdag 15 augustus 2015 wordt van 11:30 tot 19:00 uur het 13e Oporto Open Beachvolleybaltoernooi gehouden aan de Govert van Wijnkade in Maassluis bij Oporto.

Wegens het succes van vorig jaar zullen er ook dit jaar 3 velden aangelegd worden rondom het terras van Oporto. Er is alles in het werk gesteld om ook deze keer het zeer gewaardeerde toernooi te organiseren. dat niet meer weg te denken is op de activiteitenkalender van Maassluis. Ook dit jaar verwachten de organisatoren weer een goed bezet toernooi. De organisatie en de vrijwilligers van MVC kunnen niet zonder hulp van Rob Ammerlaan van Van Nieuwpoort bouwgrondstoffen, die het zand levert. Ook dit jaar is er een kraantje van Van Dijk Maasland BV, dat het zand verspreid. Gelukkig maar, want drie velden zand scheppen is veel te zwaar. Voor alle deelnemers is een aandenken en voor de winnaars zijn een paar mooie prijzen, beschikbaar gesteld door onder andere Orange Della Casa, GSS Marine Service en Slijterij Zonneveld.

Informatie is te verkrijgen via: Willem Fortuin: 06-51156983 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

13e Oporto Open Beachvolleybaltoernooi

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws