zondag, 16 augustus 2015 09:40

13e Oporto Open Beachvolleybaltoernooi in Maassluis

Het dertiende Beachvolleybal toernooi in Maassluis, alsof het een traditie is die op wankelen staat, werd zoals altijd voor het biercafé Oporto gehouden. Beide straten waren weer voorzien van een flinke zandlaag door de mensen van Nieuwpoort grondstoffen.

volley4En de barbecue werd voorzien van lekkers door Keurslager Baars. Er waren 19 teams ingeschreven waar, ondanks het druilerige weer, een hoop van kwamen opdagen voor een middagje gezelligheid.

Het bier, een van de 20 van de tap, werd onder leiding van Dennis Valstar verschaft en de wedstrijden werden door Willem van Nieuwpoort in de gaten gehouden. Die had niet altijd gelijk. Je moet weten, er waren ook "profs" bezig. Dus vanaf 11.00 uur kon de pret beginnen voor de familie, vrienden en bedrijfsteams. Maar je had ook uitzonderingen van de regel. Daaronder vielen o.a. de Sjonnies en de Vvd'ers. Dàt moet een wedstrijd zijn geweest!

volley2Gelukkig was er genoeg Beachboys muziek om ze allemaal te verenigen. Iedereen heeft een leuke middag gehad, van jong tot oud en dankzij wat hulp van iedereen en een graafmachine kan men er morgen gewoon weer rijden zonder off-the-road banden. Tot volgend jaar.

-Art

volley3

13e Oporto Open Beachvolleybaltoernooi in Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws