vrijdag, 02 oktober 2015 12:26

17 oktober weer live uitzending Stamtafel En Publiek

Op zaterdag 17 oktober van 15:00 - 16:00 uur is de tweede aflevering van het live programma op PopUpTv: Stamtafel En Publiek. Voor dit programma worden opnieuw alle politici uit de Schiedamse gemeenteraad én alle inwoners van Schiedam uitgenodigd om deel te nemen.

Op een laagdrempelige manier kunnen de inwoners van Schiedam vragen stellen aan de politici. Dus heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Kom dan op zaterdag 17 oktober tussen 15:00 en 16:00 uur langs bij de PopUpTv studio aan de Hoogstraat 85 in Schiedam.
Stamtafel En Publiek is een voortzetting van de Politieke Stamtafel. Het doel erachter is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te kunnen delen.

 

VIDEO: De leader van het nieuwe live tv programma Stamtafel En PubliekZaterdag start er op PopUpTv een nieuw live Tv-programma: Stamtafel En Publiek. Wij zijn er al helemaal klaar voor: vormgeving, decor, crew, draaiboek alles is geregeld.Voor dit nieuwe programma zijn alle politici uit de Schiedamse gemeenteraad én alle inwoners van Schiedam welkom om deel te nemen. Op een laagdrempelige manier kunnen de inwoners van Schiedam vragen stellen aan de politici. Dus heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Kom dan op zaterdag 19 september tussen 15:00 en 16:00 uur langs bij de PopUpTv studio aan de Hoogstraat 85 in Schiedam.Stamtafel En Publiek is een voortzetting van de Politieke Stamtafel. De Politieke Stamtafel werd al 49 keer georganiseerd door verschillende politieke partijen. Het doel erachter is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te kunnen delen. Dat blijven we doen, maar nu als live Tv-programma.In de eerste uitzending gaan we met de kijkers en deelnemers de uiteindelijke vorm van het programma verder bepalen. Want het doel van de Stamtafel En Publiek is dat de kloof tussen inwoners en politiek zo klein mogelijk wordt. Heeft u suggesties om de kloof te verkleinen? Schuif dan aan, op 19 september om 15:00, aan de Hoogstraat 85!

Posted by Pop Up Tv on donderdag 17 september 2015

Bekijk hier de eerste aflevering: http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/stamtafel-en-publiek-aflevering-1

17 oktober weer live uitzending Stamtafel En Publiek

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws