woensdag, 15 april 2015 21:08

18 april KomKids Kennisdag

In park Plantage tegenover de KomKids Informatiewinkel Gerrit Verboonstraat 15 - Schiedam.

Een dag vol informatie, gezelligheid, creativiteit en beleving waar (toekomstige) ouders, opvoeders, kinderen en belangstellenden van harte welkom zijn! De toegang en alle activiteiten zijn gratis.

Officiƫle dagopening 11.00 uur
Wees er op tijd bij, want tijdens de opening kunt u genieten van spetterende optredens van twirlvereniging The Yellow Rainbows en Ballet- en Dansstudio Schiedam. Wethouder sport: Natahalie Gouweleeuw zal aanwezig zijn om het figuurlijke startschot te geven!

Kennisbijeenkomsten voor volwassenen
U kunt deelnemen aan kennisbijeenkomsten over kinderen en opvoeding.

Kennismarkt
Kom tussen de bijeenkomsten en workshops door naar de Kennismarkt, voor een leuk cadeau of een handige tip! Klik hier om te ontdekken welke deelnemers aanwezig zijn.

Kinderactiviteiten
Natuurlijk mogen de kinderen lekker komen spelen of deelnemen aan een leuke workshop.

Familiedag KomKids Kidslocaties
Op zaterdag 18 april start tevens de 'Week van de Sport'. Bij KomKids gaan de Kidslocaties de sportieve aftrap verzorgen... In het Plantagepark zullen allemaal leuke sport en spel activiteiten klaar staan en combineren we de KomKids Kennisdag met de Kidslocaties Familiedag. Alle kinderen van de Kidslocaties, maar ook alle andere kinderen uit Schiedam zijn van harte welkom! De activiteiten lopen uiteen van schminken tot basket gooien en van een voetbalactiviteit tot oud Hollandse spelen.

Meer informatie: http://www.komkids.nl/images/nieuws_en_fotos/2015_Blokschema_Kennisdag.pdf

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws