20 jongeren uit de regio presenteren hun bedrijven op ZomerOndernemersmarkt
vrijdag, 12 augustus 2016 22:16

20 jongeren uit de regio presenteren hun bedrijven op ZomerOndernemersmarkt

Rotterdam - Dinsdag 16 augustus tussen 18.30 en 20.00 uur presenteren 20 jongeren hun droombedrijven op de ZomerOndernemersmarkt. Er is een grote variƫteit aan bedrijven: een kledinglijn, evenementenbureaus, studentenplatform, internetbedrijf voor start pakketten, affiliate marketing voor fair trade kleding, biologische hondenkoekjes en nog veel meer. De markt wordt gehouden bij Rabobank Rotterdam op de Blaak 333 in Rotterdam. Belangstellenden zijn van harte welkom.

PopUpTv maakte een verslag van de start van de Zomerondernemer:

De jongeren die hun bedrijf presenteren hebben deze zomervakantie meegedaan aan het project ZomerOndernemer Rotterdam. Ze volgden een driedaagse training en workshops en kregen begeleiding van coaches, zakenvrienden en de Rabobank. Op de ZomerOndernemersmarkt presenteren ze vol trots hun bedrijven, geven demonstraties en hebben leuke aanbiedingen.

Ook ZomerOndernemers uit 2015 aanwezig

Ook enkele jongeren die in 2015 meededen aan het project zijn aanwezig. Charissa, die in 2015 Love4Cakes startte met de verkoop van home-made cupcakes en Jordey van YourServiceDesk, vorig jaar winnaar van ZomerOndernemer Rotterdam. Het aanbod is zeer gevarieerd.

Na de zomervakantie gaat het merendeel van de jongeren door als ondernemer. Doel van het project is ondernemerschap stimuleren en jeugdwerkloosheid voorkomen. Het project ZomerOndernemer Rotterdam is mogelijk gemaakt door de Rabobank Rotterdam, Interpolis, Van Cappellen Stichting, NLE, Fonds21 en Gemeenten Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel. Kijk op www.zomerondernemer.nl en volg ons op Facebook: ZomerOndernemer Rotterdam en Twitter: @ZomerOndnRdam.

20 jongeren uit de regio presenteren hun bedrijven op ZomerOndernemersmarkt

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws