zaterdag, 26 september 2015 11:03

20e Verjaardag Schiedamse Nieuwe Passage

Ter gelegenheid van de 20e verjaardag van de Schiedamse Nieuwe Passage is het ZATERDAG 3 OKTOBER feest! Een verjaardagsfeestje met een Hollands tintje!

Doe ook mee aan het Rad van Holland, beantwoord vragen over bijvoorbeeld muziek, showbizz en Nederland en win leuke Hollandse prijzen.

Om deze dag niet meer te vergeten staat er een grote Superklomp waar je in kunt klimmen om een leuke foto te maken. Kinderen kunnen onder Boe de Limonadekoe kruipen en een bekertje vol ‘melken’.

En wie jarig is trakteert! De Tafeldame in Hollandse stijl loopt al babbelend door het centrum en deelt lekkere hapjes uit. De 2 Hollandse dames zijn ook niet te missen. Prachtig uitgedost voorzien ook zij het publiek van een traktatie. De dames zijn erg fotogeniek en gaan graag met iedereen op de foto. Stuur deze foto naar de Facebookpagina van de Passage, feliciteer het winkelcentrum en maak kans op mooie prijzen!

Om het verjaardagsfeestje compleet te maken is er natuurlijk ook muziek! Koelala rijdt door het winkelcentrum en brengt heerlijke evergreens ten gehore die iedereen kent. Hij is altijd in voor een kwinkslag, een treffende opmerking maar vooral een passende noot.

Alle activiteiten spelen zich deze zaterdag af tussen 12.00 en 16.00 uur.

Een middag vol lekkernijen en vermaak. Kortom een bezoekje meer dan waard!

Koopzondag

ZONDAG 4 oktober is het koopzondag en zijn de winkels open van twaalf tot vijf en... het parkeren in de garage is deze zondag GRATIS!

20e Verjaardag Schiedamse Nieuwe Passage

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws