maandag, 27 maart 2017 10:02

250 Naakte mensen op de Appelmarktbrug in Schiedam

Schiedam - De befaamde Amerikaanse fotograaf Spencer Tunick komt op uitnodiging van galerie LH131 naar Schiedam. Hij is bekend om zijn installaties met grote aantallen naakte mensen. In navolging van zijn opnamen voor een kunstevenement in Amsterdam (2007) wil hij 250 mannelijke en vrouwelijke modellen naakt fotograferen op de Appelmarktbrug.

Nu de kademuren zijn hersteld en de Lange Haven is opgeknapt, de historische binnenvaartschepen weer op hun plek liggen, is dit een van de meest pittoreske locaties voor een dergelijke installatie. Deze installatie zal worden aangeboden aan het gemeentebestuur van Schiedam bij de heropening van de Lange Haven.

Het project vindt aanstaande zaterdag plaats (tenzij het regent). De deelnemers aan de foto-installatie kunnen zich omkleden in Adam- of Evakostuum op Lange Haven 131. Aangeraden wordt een tas voor de kleding met naamsticker mee te nemen vanwege de verwachte hoge opkomst. Omkleden begint om 10.30 uur. Om 11.00 uur staat de fotograaf gereed bij de Appelmarktbrug voor de foto. Dus kom op tijd.

Na afloop krijgen de deelnemers warme chocomelk of koffie/thee naar keuze, en na verloop van tijd een afdruk van de foto.
250 Naakte mensen op de Appelmarktbrug in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws