vrijdag, 10 oktober 2014 11:55

2e Fotofestival Schiedam

Het is de tweede keer dat Fotofestival Schiedam wordt gehouden EN het is het tweede Fotofestival wat tegelijk in Schiedam wordt gehouden... Schiedam wordt een echte fotofestival-stad! Na Heart2ART start op vrijdag 17 oktober 2014 om 20:00 uur in het Wennekerpand de 2e editie van het Fotofestival Schiedam.

Na de succesvolle eerste editie in 2013 richt het festival zich dit jaar op het thema 'In woord en beeld'.
Marcel Houtkamp, wethouder Cultuur en groot liefhebber van fotografie, geeft om 20.00u het startschot, waarna multi-talent Wilfried de Jong en schrijver Ernest van der Kwast in een geestige en ontroerende openingsact het festival toepasselijk inluiden. Deze avond vol beeld, tekst en muziek is het startsein voor het tien dagen durende, duizelingwekkende programma van tentoonstellingen en bijzondere activiteiten. Waaronder een literair café met schrijfster Sanneke van Hassel en de tentoonstelling van De Zilveren Camera, waarmee het festival in de regio wederom de primeur heeft!

Het volledige programma vindt u op www.fotofestivalschiedam.nl. Van 17 t/m 26 oktober 2014: het tweede Fotofestival Schiedam!

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws