zaterdag, 04 april 2015 09:48

340 activiteiten en 51.000 bezoekers voor Theater aan de Schie

Het Theater aan de Schie heeft ons vol trots haar jaarcijfers toegestuurd. En terecht, want het theater staat er goed voor. Met 51.000 bezoekers van 340 zakelijke en culturele activiteiten en een plus van € 46.000,- in de boeken mag directeur Rob Roos trots zijn. Zeker in deze tijd.

Directeur Rob Roos: "We zijn in 2012 met succes een nieuwe weg ingeslagen. Door diverse efficiëntieslagen, zijn de kosten gedaald en hebben we meer eigen inkomsten weten te generen. Er zit een consistente lijn in waardoor we ook met vertrouwen naar de toekomst kijken. De publiekscijfers nemen weer toe, maar het blijft scherp aan de wind zeilen want de omstandigheden waarbinnen we moeten werken zijn zeker nog niet ideaal. Maar we zijn erg blij met het behaalde resultaat in 2014. Reden voor een feestje"

Toekomst
Binnenkort presenteert het Theater aan de Schie het nieuwe theaterprogramma, dat weer vol staat met grote en populaire artiesten. Het theater verwacht mede door de sterke titels in het nieuwe programma een grote toeloop en opnieuw stijgende publieksaantallen.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws