maandag, 20 april 2015 08:05

3D: KethelSpaland meldt zich in strijd om derde periode

waterwegsport

De zondagvoetballers van KethelSpaland hebben door de 2-1 thuisoverwinning op Zwarte Pijl niet alleen goede zaken gedaan in de reguliere competitie maar ook in de derde periode doen de Schiedammers nog vollop mee.
De ploeg van oefenmeester Frans Schaap kwam zondag op voorsprong door een doelpunt van Haran, die een klutsbal promoveerde tot doelpunt.
Nadat Zwarte Pijl uit hun enige voorwaartse actie nog voor rust gelijk maakte zorgde Glenn van Troost op aangeven van Mettes voor de beslissende 2-1.
Door de overwinning gaat de strijd om de derde periode tussen KethelSpaland en BZC/Zuiderpark. Meeuwenplaat en Antibarbari volgen op gepaste afstand. Fedja Mettes, die na dit seizoen op 43-jarige leeftijd afzwaait bij de Schiedammers, heeft wel oren naar het nacompetitietoetje, "Ik ben ooit bij Hermes DVS begonnen in de tweede klasse, als we promoveren is de cirkel rond, " blikt de sympathieke krullenbol hoopvol vooruit.Hermes DVS had tegen Meeuwenplaat een off-day. De ploeg van Jerry Visser verloor met 3-1 na een ruststand van 1-0. Het doelpunt van Hermes DVS kwam op naam van Marius Lansbergen middels een strafschop " Dit was echt een dramawedstrijd, " aldus de beste verzorger van de derde klasse D, Chris van Kampen.

SVV verloor van BZC Zuiderpark en kwam niet tot scoren: 0-2

Foto: Robbert Post

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws