vrijdag, 12 juni 2015 07:46

50e avondvierdaagse van Schiedam

De 50e Schiedamse Avondvierdaagse wordt gehouden van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni 2015. De maandag 15 juni is de reserve avond, er wordt vier avonden gelopen. De 50e Gezamenlijke Schiedamse

Het startbureau is bij v.v. SVV Schiedam, Sportlaan 54, Schiedam.

In verband met de plaatselijke politie verordeningen mogen er op de uitgezette parkoersen geen krijtpijlen worden aangebracht. Het is dus van grootbelang de parkoersbeschrijving van iedere avond goed te lezen. Op de meeste moeilijke punten staan controleurs die u de juiste weg wijzen. Wees voorzichtig met het oversteken van kruispunten met of zonder stoplichtinstallaties. Bij rood of knipperlichten niet oversteken, wacht dan tot een VERKEERSREGELAAR of een CONTROLEUR aanwezig is. Houdt u zich strikt aan de aanwijzingen van de controleurs, verkeersregelaars, politie en andere hulporganisaties.

Alle deelnemers(sters) ontvangen op de derde avond, (dus) donderdag, een folder met de mededelingen voor de ouders of verzorgers met de gegevens voor de laatste avond betreffende de plaats waar u de bloemen kunt uitreiken en waar de plaats van opstelling is i.v.m. de gezamenlijke feestelijke intocht.

De organisatoren van de avondvierdaagse verzoeken de wandelaars(sters) om zich in en bij de startplaats netjes en rustig te gedragen, ook tijdens het wandelen.

Voor inlichtingen kan men zich wenden tot TEL: 010-4735295 Of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.schiedamseavondvierdaagse.nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws