zaterdag, 31 december 2016 12:35

65-jarige vrouw bedreigd met vuurwapen op Havendijk Schiedam

Schiedam - In de nacht van vrijdag op zaterdag, net na middernacht, hebben twee mannen op de Havendijk in Schiedam geprobeerd een vrouw in haar auto te beroven.

De 65-jarige Schiedamse liep net na middernacht van de Lekstraat richting de Havendijk waar haar auto geparkeerd stond, toen er een auto op hoge snelheid aan kwam rijden. De vrouw had er een slecht gevoel bij en wilde snel in haar auto stappen en haar portier dichttrekken. Het portier werd echter meteen weer met kracht opengetrokken. Twee mannen doken haar auto in en probeerden haar tas van de bijrijdersstoel te trekken. Toen dit niet meteen lukte, bedreigden één van de mannen haar met een vuurwapen. De vrouw begon te gillen, waarop de mannen in paniek leken te raken en zonder buit vertrokken.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze beroving te maken kan hebben, bel dan met de opsporing van Rijnmond-Noord via 0900-8844 of laat uw tip achter op www.politie.nl. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl.

65-jarige vrouw bedreigd met vuurwapen op Havendijk Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws