zaterdag, 11 februari 2017 12:46

6vs6 toernooi voor kampioenschap van Schiedam en de rest van de wereld

Schiedam - Op vrijdag 3 maart 2017 wordt er door Wijkcentrum Oost/Streetrulez weer een Cruyff Court toernooi 6vs6 georganiseerd.

Dit toernooi zal plaatsvinden bij het Cruyff Court aan de Parkweg te Schiedam. 'Wij zullen starten met de opening om 12 uur' schrijven Dylan van der Jagt & GrĂ© Miedema aan PopUpTv.   'De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 15,45 uur mits we niet uitlopen'. Ook zullen er verschillende side-events plaatsvinden op deze dag.

'Wij als groep willen voorafgaand aan het toernooi nog een eerbetoon geven aan Johan Cruyff d.m.v. een minuut applaus. Wij zullen met 14 vrijwilligers het Cruyff court toernooi gaan opzetten voor de kinderen van alle basisscholen in Schiedam.

Deze scholen strijden eerder die week tegen elkaar om kampioen te worden van hun eigen wijk, tijdens de stadsfinale strijden alle winnaars van de wijken tegen elkaar om te bepalen wie word kampioen van Schiedam.

Dit toernooi zal hierna verder gaan in de provincie, het land en hierna zelfs wereldwijd. Het winnende team van Nederland zal dan Nederland vertegenwoordigen tijdens het WK.'

 

6vs6 toernooi voor kampioenschap van Schiedam en de rest van de wereld

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws