maandag, 18 januari 2016 10:34

8 maart is er weer een walking dinner in Schiedam

Op dinsdagavond 8 maart organiseert het Schiedams Vrouwen Platform (SVP) voor de zevende keer een walking dinner in Schiedam. Elke Schiedamse vrouw kan hieraan meedoen. Groepjes vrouwen lopen een culinaire route door de stad, langs verschillende adressen. Ze proeven een paar gerechten en maken kennis met elkaar, voordat ze naar een volgend adres gaan. Zo nemen ze letterlijk een kijkje bij elkaar in de keuken.

De afgelopen jaren groeide het walking dinner op Internationale Vrouwendag uit tot een zeer succesvol evenement in Schiedam. Meer dan 200 vrouwen zetten zich de afgelopen zes jaar in om een onvergetelijke avond te bewerkstelligen.

Aanmelden kookteams en culinaire route

Vanaf 1 februari zijn kaarten voor de culinaire route à €15,- te koop bij de Jeneverlogies, boekhandel Post Scriptum, Inloophuis De Boei en City’Lein. Het SVP is ook weer op zoek naar (nieuwe) kookteams. Alle dames die het leuk vinden om voor andere dames te koken, thuis of op een bijzondere locatie, kunnen zich aanmelden. Meer informatie op facebook.com/ SVPwalkingdinner of svpschiedam.nl.

Deuren openen – elkaar ontmoeten

Als platform voor informatie, inspiratie en ontmoeting omarmt het SVP 8 maart, Internationale Vrouwendag. Maar wel op een manier die past bij Schiedam, het SVP en de tijd waarin we leven. Schiedam heeft veel inwoners die van oorsprong uit een andere stad, of zelfs een ander land komen. Schiedam is een importstad. Niet iedere vrouw vindt hier even gemakkelijk haar weg. Op 8 maart wil het SVP collectief deuren openen die anders gesloten blijven. Het walking dinner is een initiatief waaraan zoveel mogelijk vrouwen die Schiedam een warm hart toedragen op een laagdrempelige, betaalbare manier een enthousiaste bijdrage kunnen leveren.

8 maart is er weer een walking dinner in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws