dinsdag, 27 december 2016 16:16

Aangereden hond aan lot overgelaten door baasje

Vlaardingen - Het is onvoorstelbaar maar het is vandaag gebeurd: een anderhalf jaar oude American Bully hond is vandaag in Vlaardingen aangereden en vervolgens aan zijn lot overgelaten door het 'baasje'.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt iedereen die tips heeft om contact op te nemen. Herkent u de hond?

Het Dierentehuis Nieuwe Waterweg Vlaardingen schrijft op Facebook: 'Deze vrij jonge grijze (op de foto lijkt hij wat bruinig, maar hij is grijs) American Bully reu is op 2e kerstavond 's avonds tussen 22.00 uur en 23.00 uur aangereden op de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen. Hij liep los en werd door zijn eigenaar uitgelaten. De bestuurder van de auto wilde na de aanrijding samen met de eigenaar de schade aan de auto gaan regelen. De eigenaar zei dat hij thuis papieren ging ophalen en is er vervolgens zonder hond vertrokken en niet meer teruggekomen op de plek van de aanrijding. De bestuurder heeft de hond daarop bij de politie gebracht en zo is hij via onze dierenambulance naar een dierenarts gebracht. Gelukkig is de hond in orde, op wat schaafwondjes na. Wel is hij erg van slag en nog bang, logisch. De hond is gechipt, maar je raadt het al.... niet geregistreerd.

We zijn op zoek naar meer informatie over de hond. Wie (her)kent hem? Wie kent de eigenaar? We zullen alle informatie doorgeven aan de politie, want weglopen bij een ongeval en dan ook nog je hond achterlaten is natuurlijk niet oké. Daarnaast hebben we nog een rekening van de dierenarts liggen voor de eigenaar.
Voor de duidelijkheid, we zijn op dit moment niet op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de hond. We willen alleen weten wie zijn eigenaar is zodat 'deze kwestie' om het maar even zo te noemen netjes afgehandeld kan worden.

Informatie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden doorgegeven, via privébericht op facebook, 010-4345335 (tussen 12.30-16.00 uur of natuurlijk gemeld worden bij de Politie Vlaardingen op 0900-8844.

Aangereden hond aan lot overgelaten door baasje

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws