dinsdag, 14 februari 2017 21:08

Aanhouding voor eerdere gewelddadige beroving Buys Ballotsingel

Schiedam - Maandag 13 februari heeft de politie een 32-jarige Rotterdammer aangehouden voor de beroving en mishandeling die drie dagen eerder plaatsvond op de Buys Ballotsingel in Schiedam. Zojuist werd in dezelfde straat overigens weer een woning overvallen.

Zaterdag 11 februari werd een 51-jarige Schiedammer in zijn woning beroofd en geslagen door een man en een vrouw. De Schiedammer lag al in bed toen de bel ging. Hij deed de voordeur open en zag een man en een vrouw staan. De man pakte de bewoner bij zijn shirt en sloeg hem twee keer zo hard met zijn vuist dat de bewoner op de grond viel. De man vroeg de bewoner om geld. Omdat de bewoner dit niet had, gingen de man en vrouw er uiteindelijk met een laptop en twee mobiele telefoons vandoor.

De bewoner gaf de politie een goede beschrijving van de man en meende de vrouw te hebben herkend. Met deze informatie kon de politie maandag een 32-jarige Rotterdammer aanhouden. Inmiddels lijkt een relatieconflict aan de beroving ten grondslag te liggen. De man wordt donderdag voorgeleid.

Aanhouding voor eerdere gewelddadige beroving Buys Ballotsingel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws