Abbenbroek - Hermes-D.V.S. 1-3
zondag, 29 november 2015 21:11

Abbenbroek - Hermes-D.V.S. 1-3

Gezien de stand op de ranglijst (Abbenbroek is hekkensluiter) was Hermes verplicht de drie punten mee naar Schiedam te nemen. In de 15e minuut een 1e kans voor Hermes. De 1 tegen 1 situatie wordt echter niet goed uitgespeeld. Beide ploegen hebben veel last van de wind en regen waardoor er nauwelijks normaal gevoetbald kan worden.

Na 30 minuten komt Hermes op een 0-1 voorsprong. Ivan Anastacia (foto) scoort na een mooie voorzet van Mari Lansbergen. Drie minuten later hetzelfde recept. Lansbergen stelt Anastasia in de gelegenheid de 0-2 te maken. Een comfortabele voorsprong voor de Schiedammers. Na 38 minuten wordt nog een inzet Arse Calame van de lijn wordt gehaald. De ploegen zoeken met een 0-2 stand de kleedkamers op.

De 2e helft biedt hetzelfde onstuimige weer. Na 53 minuten een poging van Hermes welke op de lat beland. Niet veel later ligt de bal op de Schiedamse stip na een overtreding van rechterverdediger Stijn van Berkel, 1-2. Een kwartier voor tijd een vlammend schot van invaller Stefan Dijkxhoorn dat net over het doel gaat. Twee minuten voor tijd maakt Abbenbroek nog bijna gelijk, maar de bal wordt net naast geschoten. Het is verdediger Mike de Lange die in de 90e minuut de verlossende 1-3 maakt.

Een mooie generale voor volgende week als de kraker tegen Excelsior’20 op het programma staat.

Abbenbroek - Hermes-D.V.S. 1-3

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws