vrijdag, 18 maart 2016 08:39

Accidental Sea presenteert EP in Kroepoekfabriek

Op zaterdag 2 april vormt het podium van De Kroepoekfabriek het decor voor de presentatie van maar liefst twee EP’s van de Rotterdamse band Accidental Sea. Wie gelukkig wordt van de muziek van Bon Iver, Fleet Foxes en David Gray, moet vooral komen! Want wij garanderen je dan dat je zaterdag een nog een beetje gelukkiger huiswaarts keert...

Accidental Sea, dat is de Rotterdamse muzikant Remco van Elsacker. Samen met zijn bandleden maakt hij alternatieve indie met invloeden van Bon Iver, Fleet Foxes en David Gray. Op deze eerste zaterdag van april presenteert Accidental Sea twee nieuwe EP's.

Vorig jaar verscheen de debuut EP This Is Water, eenvoudig maar bloedmooi en geschreven tijdens reizen door Canada en Zweden. Deze EP bevat warme, rustige liedjes en klinkt organisch en natuurlijk. De twee nieuwe EP’s, getiteld Desires | Empires en Another Year hebben daarentegen meer ruimte voor arrangementen en een groter, intenser geluid.

Het eerste volledige album van Accidental Sea komt uit in 2017 en zal een vervolg zijn van alle inspiratie die bovengenoemde drie EP’s hebben opgeleverd. Voor nu kunnen liefhebbers zich alvast verblijden met het voorproefje.

Support: Alex Alden

ZATERDAG 2 APRIL 2016
ACCIDENTAL SEA | EP PRESENTATIE
+ Alex Alden
deur open: 20:30 uur, aanvang: 21:00
vvk: 6 euro, deur: 8 euro
Tickets: http://www.kroepoekfabriek.nl/agenda/accidental-sea-ep-release/

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl

Accidental Sea presenteert EP in Kroepoekfabriek

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws