zondag, 15 januari 2017 20:01

Achtste editie Walking Dinner op 8 maart

Schiedam - We zijn er wat vroeg bij qua berichtgeving maar dan weet u het alvast: op woensdagavond 8 maart organiseert het Schiedams Vrouwen Platform (SVP) voor de achtste keer een walking dinner in Schiedam.

Elke vrouw die van het Schiedamse houdt kan meedoen. Groepjes vrouwen jong en oud lopen een culinaire route door de stad, langs drie verschillende adressen. Ze proeven een paar gerechten en maken kennis met elkaar, voordat ze naar een volgend adres gaan. Zo nemen ze letterlijk een kijkje bij elkaar in de keuken.

De afgelopen jaren groeide het walking dinner op Internationale Vrouwendag uit tot een zeer succesvol evenement in Schiedam. Meer dan 200 vrouwen zetten zich de afgelopen zeven jaar in om een onvergetelijke avond te bewerkstelligen.

Aanmelden kookteams en culinaire route kaarten
De kaarten voor de culinaire route à 15 euro zijn binnenkort te koop. De verkoopdatum en locaties worden binnenkort bekend gemaakt. Het SVP is ook weer op zoek naar nieuwe kookteams. Alle dames die het leuk vinden om voor andere dames te koken, thuis of op een bijzondere locatie in de stad, kunnen zich aanmelden. Meer informatie op facebook.com/SVPwalkingdinner, twitter @svpschiedam en www.svpschiedam.nl.

Deuren openen – elkaar ontmoeten
Als platform voor informatie, inspiratie en ontmoeting omarmt het SVP 8 maart, Internationale Vrouwendag. Maar wel op een manier die past bij Schiedam, het SVP en de tijd waarin we leven. Schiedam heeft veel inwoners die van oorsprong uit een andere stad, of zelfs een ander land komen. Schiedam is een importstad. Niet iedere vrouw vindt hier even gemakkelijk haar weg. Op 8 maart wil het SVP collectief deuren openen die anders gesloten blijven. Het walking dinner is een initiatief waaraan zoveel mogelijk vrouwen die Schiedam een warm hart toedragen op een laagdrempelige, betaalbare manier een enthousiaste bijdrage kunnen leveren.


Achtste editie Walking Dinner op 8 maart

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws