dinsdag, 25 oktober 2016 09:17

Actiepagina tegen sluiting SEH op Facebook

Schiedam - Op Facebook is een actiepagina gemaakt tegen de (tijdelijke nachtelijke) sluiting van de SEH in Schiedam. Mohammed Akkari, de man die achter de pagina zit, zegt druk te zijn met alles organiseren.

'Deze pagina is bedoeld om zoveel mogelijk mensen bijeen te brengen om in actie te komen tegen het besluit van Franciscus Gasthuis en Vlietland om SpoedEisendeHulp (SEH), per 1 november, 's nachts te sluiten. Een bovennatuurlijk absurd besluit van 't Franciscus.' aldus 'de community' op Facebook.

'Gemeentes Vlaardingen, Maassluis, Nissewaard, maar ook vooral Schiedam, hebben alles op alles gezet om dit besluit terug te draaien. Ook huisartsen uit het gebied hebben met een open brief geprobeerd het Franciscus op andere idee├źn te brengen.

Franciscus weigert vooralsnog gehoor te geven aan wie dan ook. Hierom is het belangerijk dat wij ons, als bewoners en binnenkort gedupeerden, te verzamelen en deze oproepen kracht bij te zetten.'

Tenslotte volgt nog een oproep: 'Houd deze pagina in de gaten. Like, deel en nodig vrienden uit om zo groot mogelijk bereik te krijgen. Er is maar weinig tijd om hier iets aan te doen. Wil je meehelpen, stuur een berichtje en laat weten waar je aan denkt.'

https://www.facebook.com/SEHSchiedam/

Actiepagina tegen sluiting SEH op Facebook

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws