woensdag, 24 september 2014 14:33

Activiteiten van de homoambassadeurs

De gemeente Schiedam kiest nadrukkelijk voor een Schiedamse samenleving waarin iedereen zich vrij voelt van discriminatie op grond van leeftijd, geaardheid, religie of afkomst. Iedereen moet zich hier welkom voelen en in onderling respect het leven kunnen leiden dat hij of zij wil. Om seksuele diversiteit breed bespreekbaar te maken in Schiedam, hebben de vier Homoambassadeurs namens de gemeente diverse activiteiten georganiseerd. Iedereen kan hieraan deelnemen, geef je wel van te voren op!
Welke activiteiten komen er aan?

 

Coming Out Day: zie de PopUpTv video: http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/marcel-bregman-over-coming-out-day &
http://www.schiedam.nl/images/inwoners/sportenrecreatie/Ursula-Eventbanner_PNGbestand_ComingOutDag-2014_11-okt.png
Op zaterdag 11 oktober wordt om 10.00 uur door wethouder Mario Stam de regenboogvlag gehesen bij het Stadserf 1, 3112DZ in Schiedam. Coming Out Day is de dag waarop lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders stilstaan bij het belangrijke moment dat ze naar hun omgeving en familie en vrienden toe uit de kast zijn gekomen of misschien nog willen komen. Iedereen is welkom om daarbij aanwezig te zijn.


De Roze borrel: http://www.schiedam.nl/images/inwoners/sportenrecreatie/Ursula-Eventbanner_PNGbestand_Netwerkborrel-2014_16-okt.png
Op donderdag 16 oktober 2014 van 16.00 uur tot 19.00 uur vindt in de Cornelis Hagazaal van het Stadskantoor, Stadserf 1 in Schiedam. Samen met professionals en politici wordt u bijgepraat over het gemeentelijke lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (afgekort: LHBT) beleid. Dit jaar willen de Homoambassadeurs, de oprichting en start bekendmaken van het COC Waterweg- Schiedam, medio 2015. Wilt u de Roze netwerkborrel bijwonen? Laat dit dan alstublieft uiterlijk maandag 6 oktober 2014 weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Suikerzoet diner: http://www.schiedam.nl/images/inwoners/sportenrecreatie/flyer%20homoambassadeurs.pdf:
Dit jaar kleurt het bekende Suikerzoet Filmfestival in Schiedam roze. Suikerzoet is het grootste gratis filmfestival van Nederland en is een jaarlijks terugkerend vierdaags evenement dat dit jaar plaatsvindt van donderdag 27 tot en met zondag 30 november. Per dag worden 3 à 4 films worden vertoond met een homoseksueel, lesbisch of transgender thema. Tijdens Suikerzoet is er een "roze bar" in het Wennekerpand om elkaar en de Homoambassadeurs te ontmoeten. Ter afsluiting van Suikerzoet, organiseren de Homoambassadeurs een diner bij Ristorante Pizzeria Isabella (Hoogstraat 129-131). Voor €18 (excl. drankjes) kunt u hieraan deelnemen. Wilt u mee eten?
Geeft u zich dan vóór 31 oktober op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kunt u mailen met Theo van der Heijden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie kan je ook vinden op de facebookpagina van de homoambassadeurs: https://www.facebook.com/theo.vanderheijden.507

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws