vrijdag, 01 juli 2016 11:23

Afsluiten binnenbocht Lange Haven leidt tot file op Hoogstraat

Schiedam - Wat moet je als ondernemer als de binnenbocht van de Lange Haven voor maanden is afgesloten? Dan wordt er bevoorraad vanaf de Hoogstraat. Maar dat mag alleen van 's morgens 7:00 tot 11:00 uur en 's avonds van 17:30 tot 19:00 uur.

Na eerdere klachten over het buiten deze tijden rijden op de Hoogstraat is Handhaving en Toezicht (de Lichtblauwe Brigade) vanochtend streng gaan optreden. Met als gevolg een file van vracht- en bestelwagens tot op de Koemarkt.

Boskalis heeft een E-shuttle beschikbaar om de boodschappen tot bij de deur te brengen maar dat is voor de ondernemers natuurlijk ook geen oplossing.

Op de Hoogstraat wordt ook nog steeds flink verbouwd en verhuisd. Dan kán gewoon niet alles bezorgd worden binnen de toegestane tijden, temeer daar je dan, ook al voor het afsluiten van de Lange Haven, vast staat door stilstaande pakket- en voorraadbezorgers. 

Wat is dan de oplossing? Iedereen wil graag dat de Hoogstraat weer een bloeiende winkelstraat wordt. Maar daar zijn wel winkels mét spullen voor nodig.   

Afsluiten binnenbocht Lange Haven leidt tot file op Hoogstraat

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws