zondag, 07 juni 2015 10:16

Alles gaat fout bij feest

Naast de populaire Disco & Dance Night in Schiedam is het nu tijd voor een FOUT FEEST. De organisatie van de Disco & Dance Night lanceert een nieuw themafeest en doet dan samen met Q-Music Foute Party. Schiedam is op 5 september geheel FOUT en dan mag iedereen weten. De foyer van Theater aan de Schie op het Stadserf in Schiedam zal deze avond geheel Fout zijn ingericht en de DJ's van Q-Music Foute Party gooien er nog een schep muzikaal fout bij.

Zie ook: http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/videopitch-het-foute-feest

De DRESSCODE voor deze avond is natuurlijk FOUT.

Helaas zal het publiek de muziek van deze avond niet kennen. Er worden alleen maar foute nummers gedraaid, zoals de NUMMER 1 Captain Jack van de Foute TOP 100 en die kent natuurlijk niemand. Net als dat niemand uit zijn dak gaat bij Barbie Girl van Aqua en wat dacht je van Anita Meyer met Why Tell me Why. Daar hebben we ook nog nooit van gehoord! Het wordt ook verboden om te dansen bij het nummer van Boney M met de Rivers of Babylon. Foute gekheid op een stokje! Natuurlijk gaan we helemaal los in de foyer van Theater aan de Schiedam in het mooie Centrum van Schiedam!

Net als bij de Disco & Dance Night zullen de bezoekers weer worden verrast met aangename aanvullingen op het gebied van beleving, hapjes en drankjes. Maar deze keer natuurlijk wel FOUT, FOUT en nog eens FOUT. Het Foutste Feest staat verder garant voor een mooi decor, waar van alles op te zien is, vriendelijke DJ's en het publiek kan ook nog eens kunnen stemmen via hun Smartphone.

Meer informatie over het Foutste Feest Schiedam kun je vinden op
Facebook: foutstefeestschiedam
Website: www.crevorevents.nl/foutstefeestschiedam 

Het Foutste Feest Schiedam 5 september 2015 Foyer Theater aan de Schie
Zaal open 20.00 uur
Meer informatie over de kaartverkoop kun je vinden op de website

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws