donderdag, 20 oktober 2016 16:00

Amerikaanse jazzdiva Deborah Brown bij Jazzpodium Waterweg

Schiedam - Jazzdiva Deborah Brown speelde in de legendarische clubs van New York, maar ook ver daarbuiten. De in Kansas City geboren en getogen zangeres trad op in meer dan vijftig landen op de grote festivals en in alle befaamde clubs! Lang reizen om haar te zien is niet nodig! Jazzpodium Waterweg haalt dit seizoen immers de Amerikaanse jazzgrootheden naar Schiedam!

In het kader van #BuildingABridge zal Deborah Brown op zondag 6 november haar prachtige jazz vertolkingen ten gehore brengen tijdens een intiem concert bij Jazzpodium Waterweg.

Benny Golson, Slide Hampton, Cedar Walton, Clark Terry, Michelle Legrand, Roy Hargrove, Johnny Griffin... om maar een paar internationaal bekende namen te noemen. Stuk voor stuk werkten zij graag met Deborah Brown. En natuurlijk spelen ook Nederlandse musici heel graag met de charismatische jazzzangeres.
Tijdens de Sweet Sounds on Sunday treedt Deborah Brown op met pianist Karel Boehlee, drummer Joost van Schaik en bassist Joris Teepe. Met de laatst genoemde in New York woonachtige bassist tourde Deborah menig keer. Samen met Joris Teepe nam zij ook de cd ‘Songbird’ op in New York.

Meer informatie en kaarten op de website www.jazzpodiumwaterweg.nl.

Het concert is in de St Jorisdoele, Doeleplein 1 te Schiedam en start om 15.00 uur. (De deuren gaan om 14.00 uur open.)

Amerikaanse jazzdiva Deborah Brown bij Jazzpodium Waterweg

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws