vrijdag, 05 mei 2017 00:12

Anders Eten bij de Windwijzer

Vlaardingen - Op zaterdag 20 mei kunt u in De Windwijzer kennis maken met ‘andere keukens’. En kennis maken betekent natuurlijk ook proeven.

Mede-Vlaardingers die niet in Nederland zijn geboren maar in een stuk of negen andere landen, zullen hun best doen om u te overtuigen dat Nederlands eten lekker is maar dat ‘andere keukens’ minstens zo lekker kunnen zijn. U kunt uw bordje vullen door langs een mooi multi-cultureel buffet te lopen en hier en daar wat op te scheppen.

Lekker eten zal vanavond samengaan met muziek door kwartet ‘Moods’ en gesprek. Alison Martis van Vele Vlaardingers Eén Huis en Ben van Dorp van De Windwijzer zullen deze avond vormgeven en begeleiden. Van de verschillende hapjes die aangeboden worden, kunt u het recept mee naar huis nemen.

Deelname aan de avond kost slechts € 5,- voor de maaltijd. Voor een drankje moet u apart betalen.

U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij De Windwijzer, tel. 010 – 434 78 87. U bent welkom in De Windwijzer vanaf 17.30 uur. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

Anders Eten bij de Windwijzer

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws