dinsdag, 20 oktober 2015 22:03

Apollo toneel speelt Amateurs!

Op 13, 14 en 15 november speelt Apollo Toneel de voorstelling “Amateurs” in het Wennekerpand, Vijgensteeg 2. “Amateurs!” geeft een hilarische inkijk in de wereld van het amateurtoneel.
Het is Toneelgroep ’t Zand eindelijk gelukt: ze mogen in het echte theater spelen! Om een voorstelling van niveau te brengen heeft de toneelgroep een professionele regisseur aangetrokken. Maar er is nog maar weinig tijd voor de première... De spelers worden steeds nerveuzer. De regisseur steeds ongeduldiger. De kostuums zijn nog steeds niet af én er is geen decor. En wie oh wie zit er toch met het licht en geluid te klooien?” Amateurs!” is geschreven door Wannie de Wijn. In dit stuk komt heel duidelijk zijn liefde voor het amateurtoneel naar voren. Mensen voor wie toneelspelen vaak de hobby van hun leven is. De regie van het stuk is in handen van Arianne Meijboom.

De voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand, Vijgensteeg2 in Schiedam. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november begint de voorstelling om 20.15 uur en op zondagmiddag 15 november wordt er om 14.15 uur gespeeld. Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via www.apollotoneel.nl

Apollo toneel

Apollo toneel is een amateurtoneelgezelschap uit Schiedam met 15 spelers. Ze spelen één of twee voorstellingen per jaar op verschillende locaties in Schiedam. Apollo toneel bestaat sinds 1981.

Apollo toneel speelt Amateurs!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws