donderdag, 03 november 2016 10:46

Apollo Toneel speelt Sophie

Schiedam - Op 25, 26 en 27 november 2016 speelt Apollo Toneel de voorstelling “Sophie” in het Wennekerpand, Vijgensteeg 2 in Schiedam.

Sophie is het eerste toneelstuk van actrice en schrijfster Roos Ouwehand. Sophie, een leven in twaalf scenes is een ontroerend portret van een gewone vrouw. Een vrouw die liefheeft, een vrouw die tegenslagen kent, een vrouw die lééft. Je sluit haar in je hart, gewoon omdat ze is wie ze is. In Sophie maak je de grote momenten van een mensenleven mee: juist niet die momenten zélf maar die kleine gebeurtenissen eromheen. Het stiekem gerookte sigaretje, de veelzeggende stilte voor of na de storm en de luizen in de appelboom. De regie van het stuk is in handen van Bob van der Lugt.

De voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand, Vijgensteeg 2 in Schiedam. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november begint de voorstelling om 20.15 uur en op zondagmiddag 27 november wordt er om 14.15 uur gespeeld. Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via www.apollotoneel.nl

Apollo toneel

Apollo toneel is een amateurtoneelgezelschap uit Schiedam met 15 spelers. Ze spelen één of twee voorstellingen per jaar op verschillende locaties in Schiedam. Apollo toneel bestaat sinds 1981.

Apollo Toneel speelt Sophie

Advertentie