donderdag, 04 februari 2016 08:39

Argos l’Entrée bijeenkomst over botontkalking

Botontkalking, ook wel osteoporose genoemd, is een aandoening die veel voorkomt bij mensen boven de 55 jaar. Maar wat is botontkalking precies? En wat zijn de gevolgen? U ontdekt het tijdens de gratis Argos l’Entrée themabijeenkomst over osteoporose op woensdag 17 februari a.s. in De Meerpaal in Vlaardingen.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u tips om botontkalking zo lang mogelijk buiten de deur te houden en hoort u meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van osteoporose. Ook is er ruimte om vragen te stellen en is er voldoende informatiemateriaal beschikbaar om alles thuis nog eens rustig na te lezen.

De themabijeenkomst is bij te wonen in De Meerpaal aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen. Toegang is gratis en er staat een kopje koffie klaar. Vanaf 9.30 is de zaal open en we starten om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

Argos l’Entrée organiseert maandelijks gratis themabijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l’Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Seniorenwelzijn. Voor meer informatie over Argos l’Entrée kunt u terecht op www.argoszorggroep.nl of neemt u tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 010 - 427 83 90.

Foto: Gebiedsgids

Argos l’Entrée bijeenkomst over botontkalking

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws