vrijdag, 12 februari 2016 11:01

Argos l’Entrée bijeenkomst over botontkalking in Maassluis

Botontkalking, ook wel osteoporose genoemd, is een aandoening die veel voorkomt bij mensen boven de 55 jaar. Maar wat is botontkalking precies? En wat zijn de gevolgen? U ontdekt het tijdens de gratis Argos l’Entrée themabijeenkomst over osteoporose op woensdag 24 februari a.s. in De Tweemaster in Maassluis.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u tips om botontkalking zo lang mogelijk buiten de deur te houden en hoort u meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van osteoporose. Ook is er ruimte om vragen te stellen en is er voldoende informatiemateriaal beschikbaar om alles thuis nog eens rustig na te lezen.

De bijeenkomst is gratis bij te wonen in De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis, er staat een kopje koffie voor u klaar. Vanaf 13.30 is de zaal open en we starten om 14.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 16.00 uur.

Argos l’Entrée organiseert maandelijks gratis themabijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l’Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Careyn, Steunpunt Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord, Seniorenwelzijn, VraagRaak en gemeente Maassluis. Voor meer informatie over Argos l’Entrée kunt u terecht op www.argoszorggroep.nl of neemt u tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 010 - 427 83 90.

Argos l’Entrée bijeenkomst over botontkalking in Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws