vrijdag, 17 juni 2016 14:24

Argos Zorggroep behoudt HKZ-certificaat

Regio - Argos Zorggroep behoudt haar HKZ-certificaat! Deze week bezochten de auditoren van Kiwa Argos Zorggroep voor de HKZ opvolgaudit.

Zij hebben onderzocht of de organisatie nog steeds aan de HKZ-kwaliteitsnormen voldoet die gelden voor de branche Verpleging, Verzorging en Thuiszorg. De audit is met een heel goed resultaat afgesloten: net als vorig jaar constateerde de auditoren geen enkele tekortkoming, een prestatie om trots op te zijn!

Argos Zorggroep ontving vele complimenten van de auditoren over de werkwijze, het kwaliteitssysteem en bereidheid tot verbeteren binnen de organisatie. Met het HKZ-certificaat laat Argos Zorggroep aan de buitenwereld zien dat de zaken op orde zijn en dat de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van een goed niveau is.

Dit jaar vond de audit plaats in de huizen DrieMaasStede in Schiedam, De Meerpaal in Vlaardingen, De Tweemaster in Maassluis en Argos ThuisZorg. Argos Zorggroep biedt zorg aan ouderen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. Dit doen wij in onze huizen en bij ouderen thuis.

Argos Zorggroep behoudt HKZ-certificaat

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws