donderdag, 31 maart 2016 19:21

Argos Zorggroep wint nationale business succes award

'Het lijkt wel een Oscar', schrijft de Argos Zorggroep op Twitter.  Agos is de officiële branchewinnaar voor de Zorgbranche.

In Nederland zijn ruim 280.000 mensen die niet meer thuis kunnen wonen vanwege ouderdom, ziekte, een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking of chronische psychiatrische problematiek. Zij wonen daarom in een zorginstelling met langdurig verblijf. Argos Zorggroep is door Nationaal Business Succes Award Instituut en het daaraan gekoppelde RTL Tv programma 'de Succesfactor' uitgeroepen tot het beste bedrijf in de zorg.

De Succesfactor is een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut. Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Argos Zorggroep is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. "Wij bieden verschillende services, dagbesteding en hebben locaties voor verzorging, verpleging en revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. In deze gemeenten bieden wij ook thuiszorg.

Argos Zorggroep draagt bij aan vitaal ouder worden. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk gezond en zelfstandig blijven in een veilige omgeving waar een gastvrij onthaal centraal staat. Daarbij houden we rekening met een juiste balans tussen behandeling, zorg en aandacht."

Argos Zorggroep wint nationale business succes award

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws