donderdag, 05 november 2015 10:32

Aron Elstak komt met de moed naar wanhoop naar theater de Koningshof

Eens in de maand ziet u bij ons opkomende cabarettalenten in een knusse setting. Deze maand is de Schiedamse cabaretier Aron Elstak aan de beurt. In “Met de moed der wanhoop” gaat hij op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken. Welke mensen laat je invloed hebben op je leven? Tegen wie kijk je op en op wie kijk je neer?

Aron Elstak begon als acteur op zijn elfde bij Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam en speelde later bij Jeugdtheaterschool De Teerstoof in Schiedam. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een professional die met zijn vorige programma de halve finale van cabaretfestival Cameretten zit te bereiken.

In “Met de Moed der Wanhoop” zoekt Aron naar helden, het paradijs, in oorlog, in de waan van alledag, in zichzelf en in u. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the- top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes. Met de moed der wanhoop.

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Veelbelovend Vermakelijk Veelzijdig. Dat betekent dat de tribune is weggestopt en u aan tafeltjes zit. Uw drankje mag mee de zaal in. Kaartjes voor deze voorstelling op vrijdag 13 november om 20.30 uur zijn verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl

Aron Elstak komt met de moed naar wanhoop naar theater de Koningshof

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws