donderdag, 10 augustus 2017 15:11

Auto klemgereden in Schiedam en bestuurder aangehouden

Schiedam - De Hargalaan in Schiedam richting Vlaardingen was donderdagmiddag afgesloten door een politieactie. Auto's werden verzocht om om te rijden. 

De politie had een auto klemgereden en aanhoudingen verricht. Hierbij liep de auto van de verdachten en een politieauto schade op. De auto bleek eerder die middag betrokken te zijn geweest bij een beroving in Spijkenisse. Bij die beroving was gebruik gemaakt van een vuurwapen. De politie zag het verdachte voertuig rijden. Na een achtervolging via de A15, A4 Beneluxtunnel volgde er in Schiedam een BTGV,(BenaderinsgsTechniek Gevaarlijke Verdachte). De agenten trekken hierbij uit voorzorg hun vuurwapen. Hierop zijn drie personen aangehouden.

De beroving gebeurde op de Maaswijkweg in Spijkenisse. In de auto van de berovers vond de politie een vuurwapen en ook de buit. De verdachten beroofden iemand op de Maaswijkweg bij een benzinestation. Ze maakten telefoons buit. De personalia van de betrokkenen zijn nog niet bekend. De politie doet verder onderzoek.

Foto: Mohammed Akkari

Auto klemgereden in Schiedam en bestuurder aangehouden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws