donderdag, 23 april 2015 11:24

Band L'Chaim presenteert album in Grounds Rotterdam

Op zondag 3 mei presenteert de band L'Chaim haar nieuwe album "Animal Bazaar" in Grounds aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam.
Na afloop van het programma is er een afterparty met DJ. Aanvang: 14:30. Toegang: €5,-. Reserveren kan via www.grounds.nu of (010) 2444515.
De zeven blije zigeuners van L'Chaim zetten sinds 2006 overal hun muzikale circustent op. Na de demo EP "For Goat's Sake" (2007) en wat bezettingswisselingen komt in 2011 het eerste volledige album "Gipsy Trouble"
uit. Het vuur breidt zich langzaam uit en de band vindt haar weg van het studentencircuit naar nationale podia en festivals als Oerol, Festival Mundial (Tilburg) en diverse Bevrijdingsfestivals. Vanaf 2012 volgen er tours door Europa en afgelopen zomer reist L'Chaim zelfs naar Taiwan, om daar op een groot festival te spelen.
L'Chaim is bijzonder in zijn genre vanwege de samensmelting van muzikale stijlen en de achtergrond van de verschillende muzikanten. Zo wordt er op het nieuwe album, dat in oktober 2014 op Terschelling opgenomen werd, in maar liefst 8 uiteenlopende talen gezongen. Deze aparte combinatie èn de tomeloze podiumenergie van de groep maakt het een lust om naar L'Chaim te kijken. De band komt dan ook live het best tot zijn recht. Uiteraard zal het nieuwe album op de middag zelf te koop zijn, zowel op cd als op vinyl. Kom dus op 3 mei kijken en luisteren naar dit koekje van exotisch eigen deeg!
Line-up:
Valerio Lorenzoni: altsaxofoon en zang / Myrthe van de Weetering: viool en zang
/ Wijbrand Luth: bouzouki en zang / Emilio Parrilla: klarinetten / Pepijn
Noordhuizen: accordeon / Just Lavooij: contrabas / Polle van Gijzel: drums en
percussie.

Andere album-presentaties:
Vrijdag 1 mei, Rietveld Theater, Delft
Zaterdag 2 mei, Mirliton Theater, Utrecht


Advertentie

nieuwsbrief catnieuws