zaterdag, 01 oktober 2016 15:40

Bandenprikker actief in Schiedam Centrum

Schiedam - Een kijker van PopUpTv tipte ons dat er een banderprikker actief is in het centrum van Schiedam. 'Vandaag, zaterdag  1 oktober is rond 15:00 uur van mijn personenauto de linker-achterband lek gestoken. Dit is gebeurd aan de Westvest postcode 3111, precies voor huisnummer 34.' schrijft Cees.

'Terwijl ik het wiel verwisselde kwam de bewoner van nummer 36 vragen of ik a.u.b. aangifte wilde doen bij de Politie. Het blijkt dat er in de afgelopen dagen al diverse banden van personenauto's zijn lek gestoken. Door aangifte te doen bij de Politie hoopt men in onze straat dat het lek prikken van banden snel zal stoppen en de mogelijke dader(s) aangehouden kan worden.' Cees heeft aangifte gedaan. 

Hij heeft een goede reden om ons een bericht te sturen: 'Normaal gesproken zou ik PopUpTv niet benaderen voor het lek prikken van een band maar in dit geval omdat het meerdere voertuigen betreft in dezelfde straat, zou dit via uw mediakanaal meer aandacht kunnen opleveren zodat meer mensen in de buurt er vanaf weten en men extra gaat opletten.'

Foto: Google Streetview

Bandenprikker actief in Schiedam Centrum

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws