dinsdag, 02 juni 2015 13:08

Basisschool De Gorzen wordt opgeheven

Basisschool De Gorzen in Schiedam wordt opgeheven en het schoolgebouw aan de Dwarsstraat 2 wordt uitgebreid en omgebouwd tot een Multi Functionele Accommodatie. Dat is een voorstel wat wordt behandeld in de raadscommissie op dinsdag 9 juni en op woensdag 10 juni.  

Op de agenda van 9 juni staat verder het voorstel voor vrij reizen voor minima in het kader van de armoedebestrijding en de verordening woonruimtebemiddeling Schiedam die na de behandeling van de conceptverordening nu ter besluitvorming is aangeboden. Daarnaast staat de brief van het college van 24 maart over evaluatie beleid onderwijs/arbeidsmarkt op verzoek van D66 op de agenda en de brief van het college over de Jaarstukken 2014 van ROGplus en de begrotingswijziging 2015 van ROGplus.

Op 10 juni zal de raadscommissie om 19.30 uur in de Aleidazaal, Stadserf 1, Schiedam vergaderen over het raadsvoorstel Toekomst Stedelijk Museum Schiedam. Hierbij zal een aantal scenario's voor de toekomst van het museum besproken worden.

De agenda en de stukken zijn te vinden op de website van de gemeente Schiedam www.schiedam.nl. De vergadering is openbaar dus u bent van harte welkom.

U kunt zich aanmelden voor het spreekrecht bij de griffie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws