donderdag, 06 november 2014 10:23

Bedgeheimen verklapt in Studio Winterland

Zaterdag 8 november worden er om half twee bedgeheimen verklapt in Studio Winterland... Dan is Apollo Toneel te gast bij John Weimar in de uitzending van ZOS radio en dat gaat over de voorstelling Bedgeheimen!

Op 21, 22 en 23 november speelt Apollo Toneel de voorstelling "Bedgeheimen" in het PopUpTheater aan de Hoogstraat 85. In de voorstelling maakt u kennis met Francien, Jaap, Otto, Plien, Tim en Sophie en hun bedgeheimen. In de levens en de relaties van Francien en Otto komt de sleur en ontevredenheid steeds meer om het hoekje kijken. En daar is het leven toch te kort voor! Otto en Francien leren elkaar kennen via het internet en dat klikt meteen. Maar vreemdgaan? Nee, dat doe je toch niet. Langzamerhand ontstaat het plan om Jaap en Plien kennis met elkaar te laten maken tijdens een dinertje. Eens kijken of ook bij hen een vonkje overslaat, op wat voor manier dan ook. Ondertussen zoekt Tim, zoon van Francien en Jaap naar zijn eerste liefde en laat nu net Sophie, de dochter van Otto en Plien pogingen doen om die eerste liefde juist te ontlopen. Uiteraard komen die twee elkaar ook tegen...
De spelers belichten, in een cabareteske komedie met hilarische terzijdes, de relatieperikelen en de bedgeheimen van de personages en misschien ook wel van de kijkers. De voorstelling is geschreven door Haye van der Heyden, onder meer bekend van "In de Vlaamsche pot" en "Kinderen geen bezwaar". De regie van het stuk is in handen van Arianne Meijboom. Dit alles in een PopUpTheater entourage en een samenwerking met Jeneverie 't Spul voor het foyergevoel, maakt dit een voorstelling met een extra dimensie.

 

De voorstelling vindt plaats in het PopUpTheater, Hoogstraat 85 in Schiedam. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 november begint de voorstelling om 20.15 uur en op zondagmiddag 23 november wordt er om 14.30 uur gespeeld. Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via www.apollotoneel.nl

Apollo toneel

Apollo toneel is een amateurtoneelgezelschap uit Schiedam met 15 spelers. Ze spelen één of twee voorstellingen per jaar op verschillende locaties in Schiedam. Apollo toneel bestaat sinds 1981.

Foto Hilarische relatieperikelen in Bedgeheimen Fotograaf: Ester van Aalst

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws