maandag, 31 juli 2017 09:45

Belangstelling Vakantieterras Oost groot

Schiedam - Maar liefst 90 bezoekertjes meldden zich op 26 juli voor het vakantieterras in Schiedam Oost. Het thema was carnaval, de brassband o.l.v. Ray Graaf (zie foto) ​oogstte veel succes, het weer was tiptop en de mooist verklede kinderen konden een prijsje winnen.

Het volgende terras is deze week: woensdag 2 augustus van 13:00 tot 17:00 uur en dan staat Sport en Spel in de schijnwerpers. Locatie: het Marconiplantsoen (gecombineerd met de Buurtpost Ohmstraat).

Helaas kan het geplande voetbaltoernooi niet doorgaan, maar met de pannakooi kan je ook weer je hart ophalen. Een verdere greep uit de activiteiten: Oudhollandse spelletjes, schminken, mascotte, springkussen, handmassage, workshop fruitsaté, DJ Rony en knutselen van 13:00 - 14:30 onder leiding van Esther Pieterse. Hapjes worden verzorgd door de Mama-Mia's. Ook het WOT is weer present met een spreekuur op de informatiestand.

Verder op de agenda: Multi-Culti Hollandia
9 Augustus staat mensen die een multiculti-gebeuren leuk vinden het een en ander te wachten op het Halleyplein, want dan is het tijd voor Internationale SpelletjesdagBij deze gelegenheid is er ook aandacht voor een Zumba-demo, Flamenco-dans en een Kick Fun-demo.

Deelname:

Aankoop strippenkaart à € 0,50 p.p.

Voor nadere info:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Belangstelling Vakantieterras Oost groot

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws