zondag, 22 februari 2015 14:52

[UPDATE] Benefiet Muzikaal Schiedam Speelt voor gaat wel door

Het totaal evenement Schievesteval is afgeblazen maar een aantal evenementen gaan wel door. MEETS is verplaatst naar de foyer van het Theater aan de Schie, School's Out naar Class Palace aan de Calandstraat 111 Schiedam. Het benefietconcert Muzikaal Schiedam Speelt voor... wordt op 21 maart, naar vandaag bekend is gemaakt, gehouden in de Grote Kerk!
"De organisatie wil jullie mededelen dat het benefietconcert op 21 maart word gehouden in de Grote Kerk in de Lange Kerkstraat!" staat op Facebook.
"De reden is in het kort verteld dat het technisch en financieel onmogelijk was om het op de huidige locatie gezien de vergunnings eisen voor 1 weekend te regelen !!
Maar wij zijn super trots dat wij jullie dit geweldige benefietconcert op deze top locatie kunnen aanbieden !
De tijd 18.15 tot 01.00 uur de Bands en datum blijven dus gewoon hetzelfde en wij hopen jullie dan ook in grote getale te mogen begroeten op 21 maart met o.a. Cesar Zuiderwijk op deze mooie Schiedamse plek !!"

Datum: Zaterdag 21 mrt
Tijd: 18.15 - 01.00 u

Het doel van dit Benefiet Concert is om 250 senioren uit Schiedam al dan niet hulpbehoevend een dagje uit hun isolement te halen door ze een dagje uit aan te bieden op het schitternde schip de Eureka5 inclusief eten, drinken, vervoer en muziek!

Met medewerking van:
Lucky Faces - Acoustic Rock
Dave Chavez Band
Spinter
Richard Beukelaar
The Dead Flowers and friends

En als klap op de vuurpijl:
De Schiedam All Star Band! met Cesar Zuiderwijk.

Mike Vos - Marcel Rozenberg - Chris Kirch - Angel Jan Visser - Hans (vBIGGS) - Koos Vorstebos - Robin van Roon - Richard Beukelaar

De kaarten kosten 12,50 en zijn te koop bij diverse verkoopadressen

- VVV
- De bands
- Cafe Quekel
- per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws