vrijdag, 22 september 2017 08:41

Benefiet Schiedam voor Sint Maarten ook in Vlaardingen live op Tv!

Schiedam - De benefietactie 'Schiedam voor Sint Maarten' is ook in Vlaardingen op Tv te zien: ook Omroep Vlaardingen zendt het programma live uit.

Achter de schermen wordt er door een groepje vrijwilligers dag en nacht doorgewerkt. Het is ook niet niks om in een week tijd een live Tv-uitzending van maar liefst vier uur rond te krijgen! Kizzy zegt zelfs: 'slapen komt hierna wel weer', maar ook de andere redactieleden lopen, bellen en schrijven zich de tandjes. Het programma mag er dan ook zijn! De opening door wethouder Mario Stam, presentatie: Kizzy, Marco Spruit Bleeker en niemand minder dan Quintes Risti. De actie staat onder het toeziend oog van notaris Jeroen Krabbedam en de voorzitter van het Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord Wim Goedendorp, die beiden in de studio aanwezig zijn. 

Optredens zijn er van onder andere: Istvan Ouborg (Stain), Koninklijk mannenkoor Orpheus, Mijs Buitendijk, Dans en Balletstudio Schiedam en Vlaardingen, Isha, de Umbrella Brothers en vanuit Indonesiƫ: Leonaro Deden. Voordrachten van Jolie Hakkert en Han van der Horst

Met sowieso bijdragen vanuit: het Franciscus Gasthuis en Vlietland, het Stedelijk Museum Schiedam, 't Huis te Poort, Theater aan de Schie, Abadil,  de Klinker, Praktijk Aleida Verloskunde, Kookstudio van de Kook en van u natuurlijk.

De uitzending is live op de Stadsomroep Schiedam, Radio de Erker, Omroep Vlaardingen en uiteraard PopUpTv te volgen.

https://popuptv.nl/schiedam-steunt-sint-maarten

 

Benefiet Schiedam voor Sint Maarten ook in Vlaardingen live op Tv!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws