maandag, 10 juli 2017 15:01

Bespreekbureau van Theater aan de Schie gesloten

Schiedam - Van maandag 17 juli tot en met maandag 28 augustus is het bespreekbureau van Theater aan de Schie zowel telefonisch als via de e-mail niet bereikbaar.

Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via de website www.theateraandeschie.nl gereserveerd worden. Dit gaat makkelijk, snel en gasten hebben direct de kaarten thuis. Het secretariaat is tijdens de periode bereikbaar op dinsdag en donderdag van 13.00 – 15.00 uur, uitsluitend voor algemene vragen over het theater en niet voor het reserveren van kaarten. Vanaf dinsdag 29 augustus is het theater weer bereikbaar.

Het bespreekbureau van Theater aan de Schie is van maandag 17 juli tot en met maandag 28 augustus zowel telefonisch als per e-mail niet bereikbaar. Theaterliefhebbers kunnen terecht op de website van het Schiedamse theater, www.theateraandeschie.nl, en 24 uur per dag online kaarten reserveren. Dit gaat snel, makkelijk en gasten hebben direct kaarten thuis.

Het secretariaat van Theater aan de Schie is voor algemene vragen over het theater bereikbaar op dinsdag en donderdag van 13.00 – 15.00 uur. Niet voor het reserveren van kaarten of informatie over voorstellingen.

Openingsvoorstelling
Theater aan de Schie opent het nieuwe theaterseizoen groots met Parade aan de Schie in het weekend van 9 en 10 september van 13.00 uur tot 17.00 uur. De Parade aan de Schie vormt dé opening van het theaterseizoen van Theater aan de Schie en staat in het teken van informatie over voorstellingen, previews, circus, eten, drinken en diverse verrassingen in de foyer. Op zondag 10 september is er een speciaal programma voor kinderen. De toegang is dit hele weekend gratis.

Theaterprogramma
Voor alle theaterliefhebbers is er voor bijna iedere voorstelling nog wel een mooie plaats beschikbaar bij hun favoriete artiest. Het gehele theaterprogramma is te zien op de website van Theater aan de Schie, www.theateraandeschie.nl.

Bespreekbureau van Theater aan de Schie gesloten

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws