vrijdag, 27 maart 2015 15:54

BFF’s Alexa en Belinda nemen het Maaspodium over tijdens FRESH

De Rotterdamse BFF's Belinda van der Stoep en Alexa Hakkenbrak krijgen na hun succesvolle eerste editie van FRESH in 2013 opnieuw de sleutel van het Maaspodium. Zij geven hun eigen unieke avond vorm, waarbij verrassende gastoptredens niet ontbreken. Met theater, muziek en humor als belangrijke ingrediënten stellen zij een avondvullend programma samen.

BFF2 is een dynamisch programma over de vriendschap tussen twee dames. Belinda is een Dream Girl geworden en Alexa een Rap Superstar, ze zijn dagelijks 24 uur bezig met hun fabuleuze carrières en hebben (bijna) geen tijd meer voor elkaar. Op 16 april ontmoeten de vriendinnen elkaar na een lange tijd weer in het Maaspodium en zijn er allebei op gebrand om de show te stelen. Een wervelende avond waar alles uit de kast word gehaald om te bewijzen wie het meest fabuleus is, wie volle zalen trekt en het publiek voor zich kan winnen.

Alexa Hakkenbrak
Alexa is rapper, zangeres en actrice. Zij speelde o.a. bij Theatergroep DOX, Ro Theater en Theaterhuis ALBA. Nu gebruikt ze haar theatrale achtergrond in haar muziek. Alexa is student aan de Rockacademie in Tilburg. Daarnaast trad zij onder andere op in Debaser Medis te Stockholm en in Paradiso te Amsterdam met het hiphop collectief Dam Dutchess.

Belinda van der Stoep
Belinda is actrice. Vanaf haar twaalfde is Belinda al bezig met theater en ze speelde bij verschillende gezelschappen o.a. Hofplein Rotterdam, Theatergroep DOX en Siberia. Ook heeft ze haar plek in de filmwereld verovert. Ze was te zien in o.a. Cabo, Alleen maar nette mensen en de populaire serie Van God Los en speelde afgelopen seizoen mee in de hitmusical Dreamgirls. Nu studeert Belinda aan de Toneelacademie Maastricht.

FRESH

FRESH is een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Creatieve geesten organiseren hún event voor hún publiek. Op donderdag 16 april om 20:15 uur wordt de sleutel van het Maaspodium overgedragen aan Alexa en Belinda. Dit jaar wordt het podium nog overgenomen door Serge Hogenbirk & Boyd Grund (29 en 30 mei) en Annemieke van der Linde & Imanuelle Grives (12 juni).

Maaspodium XL
Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden. Theater en dans, maar ook video, DJ's, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, poetry, feesten, mode en architectuur. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen. Meer weten of benieuwd naar het volledige programma? Check MAAStd.nl!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws