dinsdag, 23 september 2014 16:08

Bibliotheek ook in Schiedam West

Na de bibliotheekvoorzieningen in basisschool De Klinker, in De Nieuwe Harg, in Hof in Zuid en Wijkcentrum De Brug (vanaf 6 oktober) opent de Bibliotheek Schiedam eind november een bibliotheekvoorziening in Wijkcentrum De Erker aan de Jan van Avennesstraat 32.

Dinsdag 23 september plaatsten Theo Schilthuizen namens de Bibliotheek Schiedam, en Rob Dijkstra namens het bestuur van Stichting De Erker, hun handtekening onder de nieuwe samenwerking in Wijkcentrum De Erker.

Samen met het bestuur en de vrijwilligers van Wijkcentrum De Erker in Schiedam-West, ontwikkelt de Bibliotheek een nieuwe plek voor ontmoeting, debat en programmering. De opening staat gepland voor eind november, nadat de bibliotheekruimte is ingericht.

Leden van de Bibliotheek Schiedam kunnen vanaf december in de Bibliotheek in Wijkcentrum De Erker boeken, dvd's, games, en andere materialen afhalen en terugbrengen. Door in te loggen op www.debibliotheekschiedam.nl, kunnen leden online reserveren en aangeven in welke Schiedamse bibliotheekvoorziening dit opgehaald gaat worden. Deze geleende materialen zijn bij elke bibliotheekvoorziening in Schiedam in te leveren.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws